ÇORUM / ORTAKÖY - KARAHACİP ŞEHİT ERDAL ÖZTAŞ İLKOKULU

Ock

Çorum'da düzenlenen Masa Tenisi Yıldızlar Erkek Mahalli Müsabalarını okulumuz öğrencileri il üçüncüsü olarak tamamlamıştır.Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

10 Kasım Atatük'ü Anma Günü Programımızı İngilizce öğretmenimizin rehberliğinde, öğretmen ve öğrencilerin  hazırlamış olduğu  şiirler, gösteriler ve Atatürk'ün sevdiği müzikler eşliğinde  okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik.

Kas

2- 8 Kasım tarihleri arasında Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle öğrencilerimize farkındalık kazandırmak ve bilinçlendirmek için okulumuz kütüphanesinde şiir ve videolarla program yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı, okulumuz bahçesinde köy halkımızın katılımıyla çeşitli etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Ekm

Okulumuza  Çorum İl Jandarma Komutanlığı , Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timinden gelen görevli arkadaşlar, öğrencilerimize Çevre Bilinci, Hayvan Sevgisi ve Korunmasına yönelik seminer verdiler.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında yangın, deprem ve personel tahliye tatbikatı yapıldı.

Ekm

Rehberlik ve Denetim kapsamında okulumuzu ziyaret eden Eğitim Müfettişleri öğretmenlerimizle tanışma toplantısı yaptı.